Sponsor worden

Beste adverteerder,

Het carnavalsseizoen 2023-2024 staat bijna voor de deur. Vanaf dit jaar willen we u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een ‘advertentiepakket’. Naast de gelegenheid om uw bedrijf te promoten steunt u daarmee ook onze carnavalsvereniging en kunnen wij vele activiteiten organiseren in Nederwetten. De beschikbare advertentiepakketten vindt u hier.

ADVERTEREN IN DE CARNAVALSKRANT

Naast de advertentiepakketten bestaat er ook de mogelijkheid om een losse advertentie te plaatsen in onze carnavalskrant. De afmetingen en prijzen hiervan zijn terug te vind u hier.

  • 1. Indien er een nieuwe of gewijzigde advertentie is, of de vorige advertentie is niet geheel naar tevredenheid geplaatst, dan kunt u de nieuwe of gewijzigde advertentie sturen naar redactie.wetterke@gmail.com
  • 2. De redactie is in het bezit van de advertentie zoals die in de vorige editie van ’t Wetterke geplaatst is. Indien in deze advertentie wijzigingen moeten worden aangebracht, dan draagt u daar als adverteerder zorg voor. Als de redactie geen gewijzigde advertentie ontvangt, wordt dezelfde advertentie als in de vorige editie geplaatst.
  • 3. Nieuwe en of gewijzigde advertenties ontvangen wij graag vóór 15 oktober 2023.

Wilt u graag onze club blijven steunen en kiezen voor een advertentiepakket of een losse advertentie dan kunt u uw keuze doorgeven via de mail.

BETALING

Wanneer u een advertentiepakket of een losse advertentie heeft afgenomen kunt u het verschuldigde bedrag per bank betalen. U ontvangt hiervoor een factuur via de mail. 

Namens CV de Wetters danken wij u voor uw medewerking en willen wij er samen met u een geweldig carnavalsseizoen van maken!

Met vriendelijke groet,

CV de Wetters

De sponsorcommissie

redactie.wetterke@gmail.com