Kartrekkers

2023/2024

Prinses Stylista

Prinses Stylista is in het dagelijkse leven Linda Tielemans (38). Ze is geboren in Eindhoven en opgegroeid in Nuenen, maar sinds 2010  woonachtig in Nederwetten. Hier woont ze samen met haar man Bram en hun kinderen Jari (19), Liam (11) en Levi (10). Ze werkt als ambulant kapster en nagelstylist (Linda@Home) in de gemeente Nuenen vandaar de naam Stylista. In haar vrije tijd is ze regelmatig aan het kamperen met de caravan, te vinden op het voetbalveld bij Juventud bij haar zonen of bij T.V. Nederwetten waar ze ook lid van is.  Ook is ze druk bezig met haar taak binnen het bestuur van C.V. de Wetters als penningmeester waar ze samen met Bram ook al 11 jaar lid van zijn! Carnaval viert ze ook al jaren samen met haar adjudanten bij C.V. de Wetters als dames van de raad, ze zijn vriendinnen, kampeermaatjes, gezamenlijke supporters van de kinderen en slaan graag een balletje samen.

Adjudanten Hair & Care

Adjudant Hair woont ook in Nederwetten en is in het dagelijkse leven beter bekend als Linda Verhoeven, 38 jaar, getrouwd met Stefan, moeder van 2 zoons Quinn (11) en Kay (10) Ze runt al jaren haar eigen kapsalon genaamd Hair & There. Carnaval vieren is haar met de paplepel ingegoten en zit in haar bloed. Samen met Stefan is ze al ruim 19 jaar actief bij CV De Wetters en net als prinses Stylista is ze bestuurslid bij De Wetters. Op zaterdagochtend is ze vaak langs de lijn te vinden bij Juventud waar beide zoons voetballen. Als hobby is ze actief bij T.V. Nederwetten, waar ze samen met adjudant Care in het gezellige team van dames dubbel 17+ zit waar ze kampioen derde helft zijn!

Adjudant Care is in het dagelijks leven Marieke Rovers, 46 jaar en woont samen met haar man Christian en hun 4 kinderen, Fenne (15), Timo (13), Mila (12) en Luna (12) in Breugel op de grens met Nederwetten. Ze werkt al ruim 27 jaar als verpleegkundige bij SWZ – Zonhove in Son, waar mensen met een ernstig meervoudige beperking wonen. Care is daarom een passende naam voor deze adjudant, het betekent onder andere: verzorging, zorgen voor, bezorgdheid, toezicht en geven om. Verder zijn haar hobby’s voetbal bij de veterinnen van RKVV Nederwetten, tennissen bij T.V. Nederwetten, actief lid bij DOEN Nederwetten, trouwe PSV supporter en fan van formule 1. Tijdens carnaval wil ze zorgen voor een geweldig feest samen met Prinses Stylista en adjudant Hair. Deze 2 dames, voor het gemak Linda T. en Linda V. genoemd, zijn voor haar fijne vriendinnen, trotse voetbalmoeders, sportieve tennismaatjes, super “schoonmoeders” van Mila en Luna en al vele jaren de gezelligste dames van de raad van 11 bij C.V. de Wetters.

Dit zijn de nieuwe kartrekkers voor het komende carnavalsseizoen. Dit alles gaat plaatsvinden in residentie: de BEAUTYBAR onder het motto: “DON’T WORRY, BE PRETTY!”